dissabte, 14 de març del 2009

III Trobada de Vela Llatina d’Alcúdia

L’Associació d’Amics de n’Agustina és l’entitat cívica que gira entorn un llaüt, l’Agustina, símbol i nexe d’unió per a la feina per a la preservació del patrimoni marítim que duen a terme des d’Alcúdia.
Són ells els que han aconseguit consolidar la Trobada de Vela Llatina al Moll d’Alcúdia que se celebra amb l’atractiu afegit de compartir escenari amb la Fira de la Sípia.
L’edició d’enguany, la tercera, es convoca per als dies 3,4 i 5 al Moll i els interessats en participar-hi és important que vos poseu en contacte amb els organitzadors (sipi@telefonica.net) i que aneu consultant el lloc web de l’Ajuntament d’Alcúdia (http://www.alcudia.net/).
La Trobada es caracterítza pel caràcter hospitalari de l'organització i les facilitats que dóna als participants per allotjar-se i menjar de franc. És un encontre no competitiu, on anar a fer un parell de navegades per la badia d'Alcúdia i aprofitar l'avinantesa per retrobar-se amb navegants d'embarcacions tradicionals de Menorca, que estan agafant l'hàbit de creuar el canal per participar en aquest esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada