diumenge, 30 de maig de 2010

Dur el patí a vela a Mallorca

El patí a vela és una embarcació preciosa. A aquells que no la coneixeu, vos convidaria a fer-ho a través d'enllaços com: http://www.adipav.org/ , http://perso.gratisweb.com/paticatala/index.htm , http://ca.wikipedia.org/wiki/Pat%C3%AD_de_vela.
 M'agradaria ajudar a crear una flota de patins a Mallorca i estic cercant gent que li faci ganes el projecte.
 Aquest estiu faré un curs a Barcelona per aprendre a navegar en aquest pura sang, una catamarà sense timó que es governa jugant amb el pes del cos. Després, a veure com ho puc fer per dur un patí cap aquí.
Qualsevol persona que estigui interessada en la idea, pot contactar-me a través de mardemars@gmail.com.

3 comentaris:

 1. Hola David,
  Jo també estic interessat amb crear una floteta de pati de vela a Mallorca. Pensava que no hi havia afició a n'aquesta embarcació aqui, per lo que ho tenia descartat, però just que hi hagui qualcu que poguem navegar plegats els dissabtes o qualque festiu, m'hen compraria un.
  Et passaré un e-mail, i establim contacte.
  Salutacions. Maties

  ResponElimina
 2. Hola navegants!
  Sóc en Lluís, patinaire originari de Torredembarra peró ja porto un parell d'anys visquent a Palma.
  Estic fregit per durme el patí cap aquí i fer uns bordos per la badia rodejat de creuers de luxe i a veure quina cara s'els hi queda quan els passi a 10 nussos.
  Creieu que es podríen traslladar varis patins alhora i abaratir el transport? Quants patinaires hi som a Mallorca? Algú s'apuntaría a fer una travessa desde la península?

  Us enviaré el meu contacte.
  Salutacions i bon vent!!!

  ResponElimina
 3. Hola patinaires,

  Ja fa un parell d'anys desde l'última entrada. com passa el temps!

  Desde alsehores ens hem ajuntat uns quants patinaires i hem creat una associació esportiva per fer flota i aprendre uns dels altres. Si us fa ganes, ens encantaría ampliar la família!

  Us convido a visitar la pàgina del Facebook https://ca-es.facebook.com/pages/Apavib-Pat%C3%AD-a-Vela-Mallorca/271947352847731

  També us voldría informar que a "Water Sports Mallorca" a la platja de Muro al costat del canal de sortida dels aiguamolls, hi tenim un patí-escola cedit per l'ADIPAV i uns quants patins dels socis.

  Espero que ens coneguem aviat.

  Avant patinaires!!!

  Lluís Ballell.

  ResponElimina