dissabte, 14 d’agost del 2010

El San Antonio de Padua, de Xavier Mulet

14-08-2010, trobada casual al bar de Cala Gamba amb Xavier Mulet, Antoni Josep Munar i Antoni Mir (pare i fill). Surten a navegar amb el llaüt d'en Xavier, el San Antonio de Padua. Idò jo també sortiré. 
És dissabte de matí, es manté el vent de terra que va bufar amb força des de dijous nit i durant el divendres, però ja va a la baixa. Vent de terra vol dir poca ona i ratxes, és divertit.
El San Antonio de Padua és una joia. Fou construït el 1911, té 29 pams d'eslora per 2'13 metres de mànega, i és dels pocs llaüts amb un disseny pur per a la vela que queden. En Xavier va encarregar la restauració a Jaume Cifre (Portocolom) i Cala Gamba és la seva base habitual. Compartim filosofia i ideologia quant a patrimoni marítim i aquesta "altra forma de navegar".
A les imatges veieu el San Antonio amb la llatina petita que empra per passejar i  els dies de molt vent.

4 comentaris:

  1. David!

    Suena muy cachondo el ruido del avión aterrizando al paso del llaut!!!
    Deberías poner una webcam en el tope de mesana, rollo VOR60.

    Ya sé de quién era el patí català, cuando los vea les pregunto que se hizo de él.

    Diego.

    ResponElimina
  2. Som en Toni Mir: Gràcies per les imatges, han quedat molt bé!

    ResponElimina
  3. Uep, Toni! He fet el que he sabut. Una càmera una mica xareca i pocs segons d'enregistrament, però la propera vegada ho faré més llarg. A veure si mos veim més per la mar.

    ResponElimina
  4. Som en TONI: En Toni Pep m'ha dit que dijous a les 17:30 sor tir amb l'alzina a fer una volta amb en biel,toni pep i en xavier.

    ResponElimina