diumenge, 6 de febrer del 2011

Dofins davant ses Illetes

Navegada de dia 6 de febrer de 2011. Cala Gamba - ses Illetes - Cala Gamba.
Entre els terrals i l'embat, hi ha hagut l'habitual estona de calma. Esperàvem el vent a prop de ses Illetes. Mentre aprofitàvem per remar una estona, han passat aquests dofins.

4 comentaris:

  1. L'any passat en vaig veure un grup de sis davant Cala Gamba i un altra vegada una parella davant el Molinar. Crec que van darrera els calamars.

    ResponElimina
  2. Hola, Jaume. Com dius s'acosten molt a la vorera. Fa poc els vaig veure davant el CN Can Pastilla i de Ciutat Jardí. El que passa és que mai n'havia vist tant de junts, sempre els veia sols o en parella.

    ResponElimina
  3. Fa dues setmanes en vaig trobar un mort a la platja d'Alcanada, l'endemà el van treure i va sortir pels diaris, feia dos metres. Hi ha hiverns que entren molt dins el Moll a cercar menjar i altres anys no se'n veuen.
    Sempre he sentit a dir que van darrera la mengua, és a dir van rera tot allò que es mou. Les xarxes que calen molt enterra sempre són un recurs fàcil per obtenir aliment. Un dia, en va entrar un darrera el vaixell que venia de Ciutadella, era fosca negra i jo era amb la beta darrera l'escollera. Va treure només una vegada el cap just davora meu, va respirar i va desaparèixer per sempre.
    Aprofit l'avinentesa per fer-vos saber que el reportatge sobre Anglada Camarassa on surt la barca de l'Associació Amics de l'Agustina s'estrenarà el pròxim divendres a les 19 hores al centre cultural de la Caixa de Ciutat. Si a algú l'interessa, els que han fet el reportatge n'acaben de penjar una pàgina web:
    http://angladacamarasalallumdelilla.cat/
    Ah no hi surten dofins però hi surten moltes barques.

    Joan

    ResponElimina
  4. Hola, Joan.
    Amb el que expliques d'Anglada Camarassa m'acabes de donar un molt bon tema pel programa de ràdio!

    ResponElimina