dimecres, 27 de juliol del 2011

Perdonau per la manca de continguts

A qui vos puguin interessar els continguts d'aquest blog, demanar-vos disculpes per l'aturada en publicació d'entrades dels darrers mesos. La meva vida passa per moments un tant complexos i em costa posar-me a esciure. A veure si l'estiu ajuda una mica i puc oferir-vos qualque coseta que valgui la pena.

9 comentaris:

  1. No passis pena David, tots sabem el que està passant darrerament, ja vendran temps millors (això espero)perquè ens vengi la inspiració de parlar de les nostres barquetes.
    Ànim, com diuen 'No hay mal que dure cien años'

    ResponElimina
  2. Ho sabem David. Ja hi haurà temps, ànims.

    ResponElimina
  3. Ànim David, a navegar i deixar les males estones per la popa...
    salut

    ResponElimina
  4. Ánimo David, esperamos que todo mejore!!

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots pel suport. Vos he de dir que la barca, de moment, sobreviu a la situació i que, més que mai, és terapèutica. Per cert, una de les coses bones que pot tenir tot el que està passant és que potser hem durà a tirar endavant un projecte nou que té a veure amb el patrimoni marítim. No és una cosa inmediata, necessita un temps. Ja vos en contaré coses.

    ResponElimina
  6. Ànim, et trobam a faltar i ànims pel mal tràgol. Em solidaritz amb tu i amb tots els que estan en la teva situació. Després del temporal sempre sol venir una mancada.
    Joan

    ResponElimina
  7. Poc a poc i bona lletra.
    Anim i endevant.

    ResponElimina
  8. Estic segur que tota la gent enyora els teus assenyats escrits.
    Ànim i endavant.

    ResponElimina