dijous, 14 de maig del 2009

Recordau, aquest diumenge "Dinar a sa barca"


Recordau que el "Dinar a sa barca" és aquest proper diumenge. Ja sabeu, trobada informal a ses Illetes, a les 13:00, amb el rebost de les nostres barques ben ple. Si hi ha qualcú que encara no sap on embarcar-se que ens ho faci saber per veure si li podem fer un lloc. I, per cert, els patrons habituals de l'Alzina - en Biel Rosselló i en Toni Pep Munar - estan de baixa, així que podem estudiar si es pot formar una tripulació perquè pugui venir. A qui li interessi, que ho faci saber i estudiarem les passes a fer.

5 comentaris:

  1. No em vull perdre l'aconteixement del "Dinar a sa Barca". Si fa falta aniré fins a Illetes en cotxe i ens podem veure allà. Si tenc lloc a cap barca, millor. Però heu de recordar que sóc bastant inútil a bord. Si me feis un lloc a l'Alzina, per exemple, estaré encantat: no serà la primera vegada que hi vaig només a fer "bulto"...!

    ResponElimina
  2. Hola ,Jaume. Crec que a hores d'ara - pel que m'han dit - ja tens arreglat això d'embarcar-te a l'Alzina. Que serveixi de referència a altres persones que vulguin a embarcar: entreu a blog de l'Alzina i mireu de contactar amb aquells que l'adiministres per saber si hi ha possibilitat de fer el "Dinar a sa barca".

    ResponElimina
  3. Fa uns minuts he quedat d'acord amb el David per partir demà, amb el "Nueva Catalina", cap a Illetes, per participar en el "Dinar a sa Barca", una idea que em sembla prou engrescadora com per tenir més èxit del que sembla que tendrà...Segons el David, demà no hi haurà "quòrum", però els que hi voldrem esser hi serem. Em sembla molt trist que una iniciativa com aquesta, que preten "restituir el que era el Dia de l'Àngel que tenia per constum celebrar la gent de mar", tal i com deia el David en aquest mateix blog, no tengui el suport que es mereix, més tenint en compte l'antelació de la seva convocatòria i que si es fa demà és per haver estat ajornada dos pics: un per no fer-la coincidir amb el Diumenge de l'Angel, i l'altre per evitar interferir en el trofeu de primavera organitzat pel Club Nàutic d'Es Molinar, el 26 d'abril.
    A mi, que no som ningú dins el món de la navegació tradicional, però que em sent, com a mallorquí i amant de la mar, un dels molts defensors del nostre patrimoni marítim - també de l'intangible, com és el cas- em sembla molt trist que iniciatives tan lloables com aquesta no tenguin el suport dels que s'omplen la boca dient que hi ha que lluitar per la salvaguarda de les tradicions mallorquines i per la salvació dels darrers vestigis que ens queden del nostre patrimoni material, pel que fa a l'àmbit de la nàutica tradicional. És ben cert que ningú està obligat a fer el que no li vengui de gust, ja ho sé, però m'heu de permetre el meu dret al "pataleo" en aquest cas concret.
    Com deia, demà i serem els que hi haurem volgut esser. Esper que aquesta festa tengui durabilitat en el temps. Que l'any que ve, i l'altre, i l'altre, i per molts anys més, es segueixi celebrant i tengui cada cop més èxit. L'èxit que es mereix i que demà sembla que no tendrà. Una llàstima!

    ResponElimina
  4. Gràcies pel suport, Jaume! Tot i així, nosaltres som de moral molt alta: estic preparant unes coques de nivell molt alt: una de verdures amb anxoves i una de trempó (qualque pebre verd digne hi comença a haver...) Estem refredant un barbadillo per a la bodega i, qui sap, potser farem el primer bany. He de confessar que tenim un pneopreno que ho faria més fàcil. Siguem quatre o vint-i-quatre, dinarem a sa barca. I, per cert, possiblement l'èxit més gran és que tinguem amb nosaltres, precisament, qualcú que o ho te tan fàcil l'embarcar-se.

    ResponElimina
  5. Gràcies per les vostres paraules. Es ben segur que demà quedarem ben satisfets de la jornada a la mar. Fins aleshores!

    ResponElimina