divendres, 23 de juliol del 2010

Foto del curs de patí a vela

5 comentaris:

  1. Com deus haver disfrutat! , aixó es adrenalina pura. David la setmana pasada erem amb el Balear per Andratx, vaig veure un pati navegant pel port, tal vegade et puguis informar al club de vela, a per cert ja tenc el teu llibre i m'he enganxat, Salut i a disfrutar. Jordi Nadal

    ResponElimina
  2. Hola, Jordi. Sí, això del patí ha estat una passada. Una embarcació molt potent, però també molt noble. He flipat. L'he pogut provar amb poc vent i amb molt vent, he arribat a poder fer totes les maniobres... ara vull veure com ho podem fer per navegar-lo a Mallorca. A tu te continua fent ganes?

    ResponElimina
  3. Hey!

    Hace años, muchos, había un patí a vela en el Port de Pollença. No sé que se habrá hecho de él.

    David, has visto el reportaje en Thalassa sobre el patí a vela?

    Diego.

    ResponElimina
  4. Hola, Diego. A veure si arribem a descobrir on anat a parar aquests patins que hi havia per Mallorca. D'aquí i d'allà m'arriben notícies de persones que saben d'algú que n'havia tengut un, però han desaparegut. L'altre dia en Jordi Nadal em va dir que n'havia vist un per Andratx... Imagin que n'hi ha d'haver qualcun per dins una cotxeria.
    No he vist el reportatge de Thalassa. Miraré si el tenen penjat al web.
    Per cert, saps d'algun lloc de la Platja de Pollença on es pogués tenir un patí i avarar-lo per l'arena?

    ResponElimina
  5. Hola David,

    como sabrás es ilegal/alegal/feo varar embarcaciones en la playa y de hecho ya no lo hace nadie en el puerto. Una tradición milenaria perdida en pos de la comodidad de los turistas.
    Otra cosa es fondear,en la zona más reguardada -entre el puerto deportivo y la base de hidros- lo hace mucha gente. Se debe hacer a más de 200 metros de la costa pero ahora en agosto mucha gente fondea los dinghies, motos de agua y algún laser delante de los mollets. En julio el ayuntamiento organizó una retirada de boyas pero una vez llegado el agosto no dicen esta boca es mía.
    Podrías tener el patí perfectamente fondeado y a protegido en esa área e incluso dejarlo varado en la playa al mediodía o mientras cargas y descargas. Ojo! otra cosa es tu pericia para cruzar la barrera de barcos fondeados entre los 200 y los 250 metros, no tenemos nada que envidiar al fondeadero de Singapur!!

    Preguntaré por el patí.

    Diego.

    ResponElimina