dimarts, 3 de març del 2009

Trobada de primavera




De moment, aquest és el cartell. Anirem afegint informació. Qui s'apunta?

4 comentaris:

  1. El Nostra Mar és a Vilafranca. El UEP també és en terra, si les condicions meteorològiques són favorables vendré amb el Uep (?) ja que esper haver-lo tirat a la Mar. De totes meneres enhorabona per la iniciativa

    ResponElimina
  2. Jaume, t'esperam. Mirem el temps i sempre que puguis mos agradaria molt que el UEP hi fos. Si el temps mos fa una mala passada, segur que podrem fer lloc a qualque altra barca.

    ResponElimina
  3. Hola família Oliver i Jaume,
    Som en Joan d'Alcúdia. M'hi apunt. Si fa falta venc nedant.
    La imatge de la barca que has penjat em recorda un llaüt que surt a la pel·lícula El Secrecto de la Pedriza, rodada els anys 20.
    Què passa amb les inscripsicons de la III Trobada d'Alcúdia? No us animau a venir? Només hi ha tres barques inscrites i queda pràcticament un mes!

    ResponElimina
  4. Hola, Joan. Venim tots tres a la trobada d'Alcúdia amb l'Alzina. Enguany ens necessita perquè ha d'anar fent tripulació, així que no podrem dur el Nueva Catalina. I, en efecte, el llaüt del cartell és d'un fotograma de El secreto de la Pedriza. Perquè llavors diguin que això dels "llaüts de senyor" és una cosa dels nostres dies. Si t'apuntes al dinar, t'embarquem. Per cert, la nostra esperança és que en el dinar encara surti qualque panada. Així que si en tens...

    ResponElimina