dimarts, 8 de desembre del 2009

Molta fusta al varador de Cala Gamba



Si no he contat malament, hi ha nou barques de fusta en el varador de Cala Gamba i dues davall del porxo. Onze en total.
Estem fent feina. Estem passant gust.








8 comentaris:

  1. Noltros també l'hem treta avui a na Pandora. A veure si eixuga un poc i li farem l'obra viva. Algú sap alguna cosa del calendari de regates de l'any que ve? Crec, David, que t'hauries d'animar i tornar a recuperar la regata Mardemars, de la qual només en férem una edició, i que record de manera èpica amb una virada per popa darrere sa Porrassa.
    Tomeu

    ResponElimina
  2. Proposta de recorregut per a la II Regata Memorial Mardemars: Cala Gamba - Illot de sa Galera - Illetes - cala Gamba.
    Què vos pareix. Posem data? Només hem de tenir present un condicionant important: el mes d'abril ha de néixer la meva segona filla.
    Guardons per als tres primers classificats: 1er, tres botelles de vi; 2on, dues; 3er, una.
    Ampliaré la proposta en aquest blog mateix.

    ResponElimina
  3. Hola tocadors de "llaüt" o he de dir lutiers?

    Si la cosa va de regates podem organitzar l'Oxford/Cambridge versió betes Alcúdia/Ciutat, per la IV Trobada de barques per la Fira de la Sípia.

    El premi el posam nosaltres.

    També som un luthier que ja ha fregat gairebé l'obra viva i la morta d'una barca de 30 pams. L'Agustina està pendent d'aixugar, reparar alguna cosa i pintar.

    Fins aviat companys!

    Joan

    ResponElimina
  4. Tomeu, el calendari de regates de l'any que ve el penjarem al web de l'Associació d'aqui un parell de dies. No siguis impacient.
    Respecte a la regata Mardemars, m'hi apunt.
    Biel

    ResponElimina
  5. David, compta amb el mític Pandora per la II Memorial Mardemars. Ja ens va bé el recorregut. En tenir el calendari oficial, es tracta de trobar un dissabte o un diumenge que ens vagi bé.
    Gràcies Biel. Te promet que a sa pròxima sortida procuraré tenir més punteria amb el botaló!!!
    Tomeu

    ResponElimina
  6. · Menys regates i més paper de vidre.

    Aquí tothom parla de regates i de sortir per fora. No és que ho planyi, ... ni de bon tros, però en qualque moment ens haurem d'aferrar a la feina, ... punyeteros.
    Només penseu en navegar, però mentrestant la barca reclama d'altres atencions.
    Així és que ja ho sabeu. Aprofiteu aquests dies de bonança i que no sàpiga jo que descureu el manteniment de les vostres barquetes. Per la meva part, m'ofereixo voluntari per a decapar l'obra viva del Nueva Catalina i aportar d'aquesta manera el meu granet de sorra.

    ResponElimina
  7. En Toni Pep és un cel, com podeu veure. Manifest la meva intenció ferma de robar-lo al Nicator per convertir-lo en tripulant oficial del Nueva Catalina. És una guerra oberta. Toni Pep, mos barallarem per tu.

    ResponElimina
  8. La clàusula de rescissió del contracte que vaig signar amb el meu patró és més aviat alta. Convé que ho sàpigues estimat de ses colfloris. A més de tractar-me d'allò més bé i afalagar-me amb tota mena de regals, sobretot llibres i samarretes, en Biel Rosselló no m'obliga a efectuar treballs ingrats o desagradables. Quan ha de pintar el Nicator tot just em demana consell i em limito a supervisar la seva feina, assegut a una cadireta. Per cert, això d'observar als altres mentre treballen haig de confessar que és una experiència extraordinàriament plaent.

    Mentrestant i a pesar d'aquest polèmic apartat inclòs al contracte que m'ofereixes i que comtempla la participació activa dels tripulants a les tasques de manteniment, vengui de llevant o de ponent,
    contradient clamorosament
    les normes bàsiques d'enteniment,

    (...) doncs em repensaré la proposta perquè al capdavall, més tard o més d'hora m'hauràs d'ensenyar a manejar el triquet i la mitjana amb els que arborarem el Grumete. Això és tant com dir que el Nueva Catalina podria concebre's com un vaixell-escola.

    Finalment, aquesta agressivitat verbal i el llenguatge bel·licista que utilitzes, que demostren la teva condició d'integrista i que podrien atribuir-se a un talibà ultraortodox de l'escola malikita, contrasten amb el tarannà tranquil i reposat del meu actual patró, més propi d'un mullah sufí, ... tot i que en regata algunes vegades es transforma en míster Hyde.

    ResponElimina