dimarts, 8 de novembre del 2011

Ha nascut l'Associació Mallorquina de Patí a Vela

Notícia estimulant: ha nascut l'Associació Mallorquina de Patí a Vela (AMPAV). Si recupereu l'entrada en aquest blog de dimarts 7 de setembre de 2010 (http://llauts.blogspot.com/2010/09/ja-naveguem-en-pati-vela-per-mallorca.html) veureu el text que, en certa manera, va servir de posar en contacte persones que han fet feina per a la creació d'aquesta entitat. Des d'aquí, enhorabona i molta sort. El patí a vela ha tornat a Mallorca!
Visiteu el facebook http://www.facebook.com/pages/Pat%C3%AD-a-vela-Mallorca/271947352847731#!/pages/Pat%C3%AD-a-vela-Mallorca/271947352847731?v=wall

5 comentaris:

  1. LA FAMÍLIA DEL PATI A VELA ESTÀ DE ENHORABONA JA QUE CREXER EN AQUESTS MOMENTS ES UNA MOLT BONA NOTICIA. BADALONA, EL CLUB DE NATACIÓ BADALONA I TOTS ELS AMANTS DELPATI ENS EN SENTIM MOLT FELIÇOS.

    ResponElimina
  2. amics de Badalona, moltes gràcies pel suport. A més, no és cert que el mallorquí Peco Mulet navega amb vosaltres? Si és així, per favor, feu-li saber que a Mallorca ha nascut aquesta associació.

    ResponElimina
  3. Hola a tots! Som en Peco Mulet, que com sabeu tot i que navego a Badalona, encara tenc ses arrels mallorquines!!
    Enhorabona! Estic molt content de que sa flota de patí arribi a Mallorca. A veure si quan estigui per allà ens veiem i compartim opinions. A on tindreu sa base? Una abrassada, Peco.

    ResponElimina